Gambar Siti Nurhaliza diFokus Dekat

By | 10:11 AM Leave a Comment

Apa pandangan korang tentang gambar siti dekat atas ni?adakah gambar yang aku dapat nih betul2 wujud atau pun sekadar diedit semata mata?

Aku pun kurang pasti sama ada gambar ni diedit atau memang real punya gambar dia.Tapi kalau betul la ni pic real Siti Nurhaliza,aku just boleh bagi komen memang huduh sangat2 tak macam muka dia time muda2 dulu ada seri dan lawa jaa.


Sekali tengok macam siti.2 kali tengok dah macam nenek kebayan la pulak.hahaha..Memang huduh teruk la gambar siti kat atas ni (mampus aku kalau siti tengok artikel aku kutuk dia ni).huhu..

So,korang pandai2 la komen sendiri pic ni yer.Kalau korang rasa ni memang pic real siti just leave a good comment.Jangan noty2 sangat.Budi bahasa budaya kita :)

Newer Post Older Post Home

0 comments: