10 Artis Isap Ganja

By | 8:14 AM Leave a Comment

"Kalau layan benda ni baru stim perform show".Mungkin ayat macam ni la kot yang selalu bermain difikiran artis yang terjebak dengan dadah @ ganja.

Dalam muka hadapan paper Metro bertarikh 13 Disember 2009,termampar cerita panas "10 Artis Lalok" yang ditangkap oleh Anti Dadah Kebangsaan (AADK).

Dalam cerita dekat paper Metro tu,10 artis ni secara sukarela menyerah diri kepada AADK.Hah?memang bagus betul diorang ni ek.Dah tau buat salah boleh pula menyerah diri.Kira ok la tu kan!


Artis yang terbabit ni bukan calang calang.Kiranya status diorang antara artis artis dekat malaysia ni boleh dikatakan "tip top" juga lah.Aku pun masih belum dapat info lagi siapkah golongan2 artis yang ditangkap AADK nih.

"Semua artis terbabit datang secara sukarela bersemuka dengan AADK selepas mendapati mereka mula berdepan masalah akibat ketagihan ganja serta pelbagai jenis pil dan bimbang menjadi penagih tegar".Antara petikan di paper Metro


Oh!dah insaf gamaknya artis ni.Nasib baik la diorang boleh juga fikir mana baik dan buruk.Kalau berterusan macam ni,lambat laun masyarakat tau juga la siapa gerangan korang2 yang hisap ganja @ dadah.

Artikel penuh boleh click Disini

Newer Post Older Post Home

0 comments: