Awal & Scha Ditangkap di Club

By | 6:51 AM Leave a Comment

KUALA LUMPUR - Lima artis adalah antara 361 pengunjung pusat hiburan eksklusif Rootz Club di pusat beli-belah Lot 10 di Jalan Bukit Bintang di sini yang terkedu apabila premis tersebut diserbu secara tiba-tiba oleh polis semalam.

Itu antara petikan didalam akhbar Kosmo!kelmarin berhubung dengan 5 artis yang ditangkap didalam club malam di BB.

Dalam laporan akhbar Kosmo semalam mendedahkan siapa selebriti tersebut.Tapi tiada pengakuan benar antara mereka.Hari ini terjawab sudah semua persoalan itu!




PUTRAJAYA - Dua selebriti yang ditahan di Rootz Club, Jalan Bukit Bintang, pada malam Krismas lalu, Sharifah Nor Azean Syed Mahadzir Al-Yahya atau Scha, 26, dan Ahmad Awaluddin Shaari atau Awal, 28, mengaku mengunjungi kelab malam tersebut.


Terbukti sudah apa yang dok selindung tu.Ohh nak sembunyi yer.Akhirnya kantoi jugak disitu!Diorang ni minum arak ke?

"Saya tidak mabuk. Sebenarnya saya berjanji dengan seorang teman yang baru datang dari Melbourne, Stephanie di restoran sebelah kelab Rootz untuk meraikan parti hari jadi tetapi kerana saya lewat kami telah pergi ke kelab tersebut, baru setengah jam berada di situ, kelab tersebut diserbu".

Lah!kaver line nampak Awal.aku pun tak pasti sama ada diorang ni minum arak or tidak.Hanya tuhan saja yang tau!

P/s : Dok terfikir gak kemungkinan Awal & Scha ni kaple.Saja ja diorang ni buat low profile boleh.hohoho


Newer Post Older Post Home

0 comments: