Oh Besarnya Buah Dada Sun Ye

By | 9:05 AM Leave a Comment
Korang kenal dengan Sun Ye dari kumpulan Wonder Girls?Alaa yang sekarang ni tengah hot dengan lagu Nobody tu...Kalau pernah layan lagu tu,pasti korang kenal dengan awek cun ni..

Kat bawah ni gambar sexy Sun Ye.Kalau laki yang gila sex tengok gambar ni mesti tak tahan punya lah.(aku tengok pun tak tahan).Tapi aku bukan gila sex noh? aha









So,amacam?ada rasa nak 'buang air' tak?ahahaha..

ok,meh kita layan video clip lagu Nobody dari kumpulan Wonder Girl.Memang best lagu ni.Layan banyak2 kali pun tak bosan meh!



Newer Post Older Post Home

0 comments: